Fotografie

als je het plaatje niet ziet,
wordt het nooit wat.

 

(Web)Design

online of offline,
logo’s of websites.

 

SEO

dat ene keyword
komt op pagina één.

 

Vormgeving

advertenties, folders,
visitekaartjes en posters.

Hoi!

Daniel van den Hoek

Daniel van den Hoek

Gek op Jessica, sporten, wandelen, motorrijden. Levensmotto: “Broem, lekker zwieren.”

Wil je op internet gevonden worden, of zoek je een bedrijf dat voor jou folders en advertenties maakt?

Ik ben Daniel en ik help je met je website, je nieuwe logo, het maken van banners of advertenties en ik schrijf zoekmachine vriendelijke teksten.

Wat kan ik voor jou betekenen?

 

Ik help je

Webdesign

Webwinkel

Zoek je iemand die je helpt met het bouwen van een website, of wil je een website laten maken, dan help ik je graag. Ik bouw complete websites en webwinkels inclusief alle technische zaken zoals betaalmethoden (iDEAL, Paypal, Mollie, creditcard, etc.) en koppelingen met externe websites zoals Google Mijn Bedrijf, Facebook, Channable, Marktplaats en meer.

Fotografie

Een fotoverslag van je evenement, interieurfoto’s van je camping of café? Of wil je gewoon een mooie serie foto’s van de Drentse natuur? Ik fotografeer in opdracht en jij wordt eigenaar van de beelden. Geen gedoe met copyrights en beeldrechten. 

Banner of spandoek

Een banner op een website of aan de gevel van je pand is een goede manier om reclame te maken voor je bedrijf, actie of product. Die maak ik voor je in alle denkbare formaten.

Advertentie

Heb je behoefte aan een advertentie voor in een krant, ook dan kan ik deze opmaken in CMYK volgens de specificaties van de krant of het tijdschrift en ik lever jouw advertentie druk-klaar aan.

Logo

Een logo is het visitekaartje van je bedrijf. Zo maar 3 woorden achter elkaar plakken kan soms een heel goed idee zijn, maar soms wil je net even wat anders dan de rest en iets prachtigs laten ontwerpen. Ik help je graag met het ontwerp van je logo zodat het opvalt tussen de rest. Dan heb je de eerste slag met je concurrenten al gewonnen!

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is uitermate belangrijk als je wil dat je bezoek krijgt op je website dat relevant is voor de producten of diensten die je aanbied. Je bent geïnteresseerd in bezoek dat raakvlakken heeft met jouw bedrijf. Door het schrijven van goede teksten en het gebruik van de juiste keywords op de juiste plaats krijg je relevante bezoekers die kunnen converteren in een sale of lead.

SEO

Advies & Begeleiding

Heb je hulp nodig bij het opzetten van een website of wil je advies over hoe je een webwinkel moet beginnen? Wat zijn de valkuilen, waar moet je extra alert op zijn wil je jouw webwinkel tot een succes maken of wil je gewoon even sparren over een idee? Ook dan kan ik je van dienst zijn.

Autorijschool Zuidenveld logo.
Patizon logo.
Was in Sleen logo.
Thermokleding logo.
Bouwmarkt Schoonoord logo.
De beste Rollator logo.
Multi Gym Schoonebeek logo.
Top of the Hill Productions logo

North Sea Jazz Festival | Grolsch | Phillips | iTonic | De Kibbelhof | Top Of The Hill Productions | Odlo Sportswear | Frits van Eldik Fotografie | De Kibbelhoeve | Racing Holland | Jazz London | RaceReport Formule 1 Magazine | Bouwmarkt Schoonoord | Was In Sleen | Springveer IT | Matterhorn B.V. | Bosresort Chaletpark De Eeke | Merinowol Winkel | Voltigeshop Kiela | Kaartenwinkel El’Papel

Wat kan ik voor jou betekenen?

Recent Werk

Webdesign & onderhoud voor Brúúnsma

In samenwerking met Springveer-IT realiseerden we een nieuwe website voor de Drentstalige band Brúúnsma.

Op de website staat de agenda met optredens, sfeerverslagen met foto’s en video’s en natuurlijk een contactformulier.

De website is zoekmachinevriendelijk uitgewerkt en is vooral gericht op evenementen, feesten en partijen in Drenthe.

Ook toe aan goedkoop een nieuwe website laten maken? Trail Magic helpt je graag!

 

Webdesign Bruunsma band.

Webdesign & onderhoud voor Gezinshuis De Schaapstreek

Voor Gezinshuis de Schaapstreek in Sleen maakte ik een nieuwe website en bijbehorende huisstijl. Ook het onderhoud verzorg ik en daarmee zijn software updates “onder de motorkap” allemaal geregeld. De klant heeft er geen omkijken meer naar.

Wil je ook minder digitale stress? Laat mij je helpen zodat jij je kan concentreren op belangrijkere zaken.

 

Webdesign De Schaapstreek
Webdesign in WordPress.

Webdesign voor Cas Karting

Als sponsor van Cas Karting heeft Trail Magic het webdesign gedaan. Alle vormgeving (layout, kleuren, etc.) zijn in samenspraak met Cas tot stand gekomen zodat het resultaat exact geworden is wat hij voor ogen had.

Wil je ook een website laten bouwen?

Als je ook een website wilt laten bouwen en ontwerpen omdat je er zelf net te weinig verstand van hebt, of omdat je simpelweg geen tijd hebt, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met je wensen om een website te laten maken in WordPress of gewoon Old Skool HTML en CSS.

Een nieuwe website laten maken in WordPress is niet duur en als je zelf een beetje handig bent, kun je hem gewoon zelf bijhouden. Geen dure fratsen of verrassingen dus.

 

Webdesign in WordPress.
Grafische vormgeving en dtp.

Langlopende campagne Kast op maat

Deze langlopende campagne bestond uit meerdere advertenties die elkaar opvolgden qua inhoud. De nieuwe was steeds een aanvulling op de vorige. Deze actie heeft in veel lokale weekbladen en het Dagblad van het Noorden gestaan.

Grafische vormgeving en dtp.

Advertentie Bouwmarkt SchoonooRD

Voor Bouwmarkt Schoonoord maakte ik een zomer-advertentie die geplaatst werd in de regionale weekbladen en het Dagblad van het Noorden.

Grafische vormgeving en dtp.

Advertentie Bouwmarkt Schoonoord

Wederom een fijne advertentie mogen maken voor Bouwmarkt Schoonoord waarin deze keer diverse artikelen centraal stonden, zonder noemenswaardig thema.

Grafische vormgeving en dtp.
Grafische vormgeving.

Folder Bouwmarkt Schoonoord

Deze folder stond in het teken van verduurzamen en besparen en werd verspreid in de regio Drenthe met een oplage van 25.000 huishoudens. Tevens heeft een afgeleide hiervan als halve pagina-advertentie in regionale weekbladen gestaan.

Folder DTP flyer opmaak

DTP Folder & Advertentie Bouwmarkt Schoonoord (oplage 100.000+)

Voor Bouwmarkt Schoonoord maakte ik een gevouwen A3 (naar A4) folder met bijpassende advertentie (halve pagina in de krant). Gezamenlijke oplage 100.000+. Verspreiding regio Oost / Zuid-Oost Drenthe.

Bouwmarkt Schoonoord webdesign

Webdesign Bouwmarkt Schoonoord

Niets zo fijn als af en toe een fris design. Het oude webdesign ging de prullenbak in en ervoor in de plaats kwam een fruitig fris design met meer ruimte om de specialiteiten van de bouwmarkt te benadrukken.

Landingspagina SEO optimalisatie

Landingspagina T.B.V. SEO

Een landingspagina is super handig om verkeer vanuit Social Media of backinks te ontvangen. De inhoud van deze landingspagina is afgestemd op slechts één onderwerp waardoor de focus op bepaalde keywords volledig tot zijn recht komt.

PeKa Arabians nieuwe website

Webdesign PeKa Arabians

PeKa Arabians wilde de oude WordPress website uit 2004 vervangen voor een volledig nieuwe vormgeving. Onder de motorkap is alle software bijgewerkt en zijn alle beveiligingsinstellingen goed gezet. Zo is deze website klaar voor de toekomst!

Multi Gym Schoonebeek website

Redesign Multi Gym Schoonebeek

Voor Multi Gym Schoonebeek verzorgde ik een update onder de motorkap en aan de voorkant. Oude informatie werd bijgewerkt met nieuwe en nu klopt alles weer andere uitingen op bijvoorbeeld Google Mijn Bedrijf, facebook en Instagram.

Bouwmarkt Schoonoord website.

E-commerce Bouwmarkt Schoonoord

Door gebruik te maken van de gratis plugin WooCommerce is het mogelijk om een catalogus online te plaatsen, al dan niet voorzien van een bestelknop. In dit geval werd het een webwinkel met beperkt assortiment, zónder bestelknop.

De Kibbelhof website

Fotografie en Redesign De Kibbelhof

Voor de Kibbelhof verzorgde ik nieuwe foto’s van het pand, het interieur en het erf. De foto’s werden gebruikt in Social Media campagnes en op de website.

Was In Sleen website

Social Media & SEO Onderhoud Was In Sleen

Was in Sleen heeft diverse Social Media kanalen die door mij werden bijgehouden. Ook verschenen er hier en daar op internet zoekmachine vriendelijke teksten om de website van WIS beter gevonden te laten worden in Google.

Trail Magic

Webdesign, grafische vormgeving, DTP, SEO, internetdiensten en meer.

Sideriusstraat 8 | 7841 KA Sleen
K.v.K. 80525059

WhatsApp: +31(0)610634633