Jouwweb.nl review en ervaringen

Jouwweb.nl logo.

Tegenwoordig is het maken van een website of het bouwen van een webwinkel een stuk eenvoudiger en goedkoper dan het een aantal jaar geleden. Nu kun je kiezen voor online software waarmee je je website kan maken. Het grootste voordeel van online een website bouwen? Simpel: je hoeft je nooit meer zorgen te maken over onderhoud of de technische kant van het bouwen van een website. Het enige dat jij hoeft te doen is een een mooie vormgeving maken en de website vullen met tekst en afbeeldingen voor de bezoekers. Al het andere achter de schermen is volledig in handen van de software die je online gebruikt om je website te bouwen.

nadelen van Jouwweb.nl website software

Natuurlijk zijn er ook nadelen, maar die zijn in mijn ogen zeer beperkt. Sterker nog; ik vind ze te verwaarlozen. En je kunt je afvragen of die nadelen ook opwegen tegen het zeer lage maandbedrag dat je betaalt.

Dat het zo goedkoop is, heeft natuurlijk een paar consequenties. En dat is logisch, want hoe meer functionaliteit zij in de software bouwen, des te ingewikkelder het proces is om het operationeel te houden en des te duurder het wordt.

Ik heb de afgelopen 18 jaar al diverse webwinkels en websites gebouwd met Jouwweb.nl, Lightspeed HQ, CCV Shop, WooCommerce, OpenCart, Magento en vele andere systemen en ben goed in staat om een eerlijke vergelijking te maken.

Over het algemeen verschillen de pakketten niet veel van elkaar. De basis is overal prima op orde. De prijzen lopen echter wel behoorlijk uiteen en dat maakt het dt Jouwweb.nl er uit springt. Ze zijn namelijk heel goedkoop!

Het grootste nadeel van Jouwweb.nl is het ontbreken van een filtermenu

Het grootste nadeel dat ik heb ondervonden bij Jouwweb.nl is het feit dat ze geen normaal filtermenu hebben ingebouwd in de software. Van alle functies die je kan verzinnen en van alle lijstjes die je naast elkaar kan leggen, is dit het grootste gemis.

Filters aanmaken in Jouwweb.nl kan wel, maar dat werkt op basis van productvarianten en met die productvarianten kun je een soort van filtermenu maken. Echter; je kan geen filter maken op basis van de features van een product. Dus je kan je producten niet makkelijk indelen op pasvorm, materiaal, waar het voor geschikt is en bijvoorbeeld voor welk seizoen het is.

En dat is jammer, want anders dan dat heeft Jouwweb alle functies die de andere pakketten ook hebben. Sommige net niet of werken net even anders en andere functies zijn misschien iets uitgekleed, maar over het algemeen kun je met een website van Jouwweb.nl een heel erg goede website bouwen voor een fractie van de prijs die Lightspeed kost.

En dat maakt Jouwweb.nl perfect geschikt voor elke ondernemer. Of je nou een webwinkel wil beginnen, of een gewone zakelijke website wil hebben; met Jouwweb lukt het op de goedkoopste manier.

 

Trail Magic logo.
Jouwweb.nl logo.

Ik heb hulp nodig bij het bouwen van mijn website in jouwweb.nl

De software van Jouwweb is gemakkelijk te bedienen en zelf bij te houden, maar toch kan een eerste begin lastig zijn. Er zijn honderden templates waar je uit kan kiezen voor de vormgeving en dan zijn er nog al die functies en mogelijkheden. Welke heb ik nodig en ga ik ze allemaal gebruiken?

Ik help je je graag met het bouwen van een website of het ontwerpen van je vormgeving voor je webwinkel. Voor een vast bedrag krijg je van mij een compleet ontwerp en 5 pagina’s die geheel zijn vorm gegeven zoals jij het hebben wil.

Ik maak voor jou Een complete website voor 500 Euro

Je hebt eerst een abonnement bij Jouwweb nodig. Je kan hier kiezen uit drie varianten en dan kun je nog kiezen of je maandelijks of jaarlijks wil betalen. Als je dat geregeld hebt, kom ik in beeld.

Ik bouw voor jou een website met Jouwweb.nl en geef je een homepage en vier extra pagina’s voor een vast bedrag van 500 Euro.

Ik zet voorbeeld-afbeeldingen en voorbeeldteksten neer op de pagina’s zodat je die later gemakkelijk zelf kan wijzigen. (Geen zorgen; ik leg je natuurlijk even uit hoe dat in zijn werk gaat.) Of, als je al complete teksten en afbeeldingen hebt, dan maak ik daar wat moois van.

De homepage bouw ik zoals jij het hebben wil. Die staat als een huis en vormt de basis voor de andere pagina’s die je wil gebruiken. Verder zit er een contactformulier op, een mooie slider (foto’s die afwisselen op de homepage), een duidelijke menustructuur en een fraai vorm gegeven footer (de onderkant van de pagina).

 

17% korting op een abonnement bij Jouwweb.nl

Neem een jaarabonnement op Jouwweb en krijgt 17% korting. Je betaalt dan geen 90 Euro per jaar, maar selchts 74,70 Euro per jaar! De beste software om een website te bouwen voor de voordeligste prijs.

Addertjes onder het gras

Zijn er nog verborgen kosten? Zit ik ergens aan vast?

Nee, er zijn geen verborgen kosten en je zit nergens aan vast, behalve aan het abonnement van Jouwweb.nl. Deze is per jaar (als je jaarlijks betaalt) of per maand (als je maandelijks betaalt) opzegbaar.

Als ik je website maak, dan blijf je altijd zelf eigenaar van je website. Je voegt mij toe als beheerder zodat ik alle pagina’s voor je kan aanmaken en de vormgeving kan maken. Daarna leg ik je uit wat de mogelijkheden zijn (als je die zelf al niet hebt gevonden) en dan kun je, als je wilt, mij de toegang ontzeggen.

Je bent niet verplicht om de vormgeving naderhand door mij te laten aanpassen. Iedereen die met Jouwweb overweg kan, kan je straks helpen met aanpassingen of verbeteringen. Je zit dus niet aan mij vast!

 

Stappenplan

Kort samengevat is dit het stappenplan dat je kan aanhouden als ik voor jou een website maak met Jouwweb.nl.

We hebben eerst overleg over je plannen en wensen. Je krijgt van mij uitleg over de stappen die je moet volgen;

  1. Registreer je op de website van Jouwweb en kies een pakket naar keuze;
  2. Voeg mij toe als beheerder/mede-eigenaar;
  3. Ik ga voor je aan het werk en maak iets wat we samen hebben afgesproken;
  4. Als je tevreden bent leg ik je uit wat ik heb gedaan en hoe ik dat gedaan heb;
  5. Starten maar, nu is het aan jou om er een succes van te maken!

Simpel toch? En naderhand kan ik je nog bij van alles en nog wat helpen. Ik kan je helpen met banners, vormgeving, zoekmachine vriendelijke teksten, foto’s, onderhoud, koppelingen met Facebook of Instagram, het inregelen van Google Analytics en nog veel meer.

Maar voor nu: eerst maar even starten met ontwerp van je nieuwe website bij Jouwweb! Klik op deze link, meld je aan en ik help je graag verder.

Fijne dag!

Daniel

 

Zij gingen je voor

Bouwmarkt Schoonoord logo.
De beste Rollator logo.
Multi Gym Schoonebeek logo.
Top of the Hill Productions logo
Autorijschool Zuidenveld logo.
Patizon logo.
Was in Sleen logo.
Thermokleding logo.

North Sea Jazz Festival | Grolsch | Phillips | iTonic | De Kibbelhof | Top Of The Hill Productions | Odlo Sportswear | Frits van Eldik Fotografie | De Kibbelhoeve | Racing Holland | Jazz London | RaceReport Formule 1 Magazine | Bouwmarkt Schoonoord | Was In Sleen | Springveer IT | Matterhorn B.V. | Voltigeshop Kiela | Merinowol Winkel | Bosresort Chaletpark De Eeke | Cas Karting | Kaartenwikel El’ Papel

Wat kan ik voor jou betekenen?

Een paar voorbeelden

Bosresort chaletpark De Eeke.
Bouwmarkt Schoonoord.
Atelier El'Papel.
Was In Sleen website
Merinowol winkel.

Een website voor 500 Euro en 17% korting

Ga ik voor slechts 500 Euro voor jou aan de slag? Neem contact op en ik help je met je website. Start vandaag nog en profiteer van de 17% korting bij Jouwweb.nl!

Trail Magic
Grafische vormgeving en webdesign
Sideriusstraat 8 | 7841 KA Sleen
K.v.K. 80525059

WhatsApp: +31(0)610634633