Zo ga ik te werk

Logo Trail Magic.

Pre-flight – hoe dan? Wat dan?

Intake

Ik moet natuurlijk eerst weten wat je wil. Als ik dat ion kaart heb gebracht dan maak ik een offerte. Deze bespreken we samen zodat je precies weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen.

Startdatum

Aansluitend na de offerte spreken we af wanneer ik ga beginnen en wanneer ik het werk ga opleveren. Alles is mogelijk, dus gaan we samen kijken hoe we de tijd zo effectief mogelijk kunnen invullen.

Flight – Productie

Planning

Ik maak naar aanleiding van ons gesprek een planning. Dan weet je wanneer de eerste schetsen jouw kant op komen en wanneer het project wordt afgerond.

Werk In Uitvoering

Druk, druk, druk. Ik ben heel hard voor je aan het werk.

Bespreking

Nu wordt het leuk, want nu ga jij ook regelmatig resultaten zien. Ik stuur je proeven, testpagina’s, schetsen en ideeën. Kijk er goed naar, want hierna ga ik jouw aanpassingen verwerken. Dit doen we een paar keer, zodat het naar tevredenheid is en je niet kan wachten tot ik weer bij je terug kom met het eindresultaat.

Live – We Zingen Een Liedje

Hoezee! Daar Is Het Eindproduct

In het vorige stadium heb je aanpassingen kunnen maken en die zijn nu definitief. Ik geef je op een USB-stick of via een URL, of op welke andere manier dan ook, het eindresultaat en hiermee kun je de hort op. Of verder groeien en beter worden.

Daar Is Is Hij Dan, De Factuur

Nu ik alles op alles heb gezet om het werk goed af te leveren en op tijd, ontvang je van mij een factuur voor de geleverde diensten. Geen bijzonderheden, want we wisten van te voren hoe de deze factuur er uit zou zien. Geen verrassingen dus.

Nadat je factuur is betaald ontvangen van mij de originele ontwerpen, de inlogcodes van je nieuwe website en wat er allemaal nog meer is afgesproken. Ik blij, jij blij 😀

Vraag een offerte aan

Nu weet je hoe ik werk. Helder, transparant en zonder gedoe. Ben je er van overtuigd dat ik je mag helpen met jouw uitdaging? Neem contact op en we bespreken je idee of probleem. Ik help je graag verder met groeien!

Vraag een offerte aan Logo Trail Magic.

©2021 Trail Magic Internetdiensten, Vormgeving, DTP en SEO