Zoekmachine Optimalisatie en Internetdiensten

Trail Magic ondersteunt, adviseert en creëert. Ben je een starter of klein bedrijf en hier gekomen via een zoekmachine? Dan weet ik zeker dat ik iets voor je kan betekenen.

Met zoekmachine optimalisatie word je website gevonden.

Van zoekmachine optimalisatie tot het inregelen van Google MijnBedrijf

Zoekmachine optimalisatie (SEO), advies en begeleiding bij het starten of verbeteren van een website (of webwinkel), logo-ontwerp, het aanleveren van teksten op maat, het technisch en SEO inregelen van Google diensten zoals Google Analytics, Google Search Console, Google Mijn Bedrijf, het koppelen van Social Media pagina's, het bouwen van zoekmachine vriendelijke websites, het maken van een mooi logo, het inregelen en opzetten van een nieuwsbrief systeem met MailChimp of SendinBlue of gewoon even brainstormen.

Er zijn vast nog veel zaken waar ik je mee kan helpen en dat doe ik graag. Je bent bij mij geen nummertje, maar ik weet wie je bent, wat je doet, wat je drijfveer is en vooral waar je heen wilt met je bedrijf. Ik denk met je mee en help je met het bereiken van je doel.

Internetdiensten van A tot Z

De afgelopen 15 jaar ben ik als eigenaar van een e-commerce onderneming ontelbaar veel aspecten tegen gekomen die te maken hebben met het runnen van een online business. Dat varieert van logo-ontwerp, het begrijpen van Google Analytics, het installeren van tracking scripts, tot aan het correct en efficiënt opzetten van een productdatabase en het schrijven van goede SEO teksten.

Ik weet welke software je het beste kan gebruiken en kan je ook vertellen welke kleuren het beste zijn voor je Call To Action knoppen.

Je krijgt van mij hands-on advies over zoekmachine optimalisatie, reclame maken op internet, hoe je een webwinkel kan beginnen en alles wat hier mee te maken heeft. Ik vertel je waarom jouw website verbeterd kan worden en of het zin heeft om Google Adwords te gaan of te blijven gebruiken.

Ik richt mij vooral op wat jij wil en hou daarbij rekening met alle technische vereisten.

Oké, hoe verder?

Ik hou van een no-nonsens aanpak. En van goede koffie.

Stuur mij een berichtje met info en ik neem snel contact op. Ik geef je per omgaande antwoorden waar je op zit te wachten en maak vervolgens graag een afspraak met je.

Trail Magic Sleen.

HomeContact • Zo ga ik te werk • Cookiebeleid (EU)Algemene VoorwaardenDisclaimer

©2021 Trail Magic Internetdiensten