Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Trail Magic ondersteunt, adviseert en creëert. Ben je een starter of klein bedrijf en hier gekomen via een zoekmachine? Dan weet ik zeker dat ik iets voor je kan betekenen.

Van zoekmachine optimalisatie tot het inregelen van Google MijnBedrijf

Zoekmachine optimalisatie (SEO), advies en begeleiding bij het starten of verbeteren van een website (of webwinkel), logo-ontwerp, het aanleveren van teksten op maat, het technisch en SEO inregelen van Google diensten zoals Google Analytics, Google Search Console, Google Mijn Bedrijf, het koppelen van Social Media pagina’s, het bouwen van zoekmachine vriendelijke websites, het maken van een mooi logo, het inregelen en opzetten van een nieuwsbrief systeem met MailChimp of SendinBlue of gewoon even brainstormen.

Er zijn vast nog veel zaken waar ik je mee kan helpen en dat doe ik graag. Je bent bij mij geen nummertje, maar ik weet wie je bent, wat je doet, wat je drijfveer is en vooral waar je heen wilt met je bedrijf. Ik denk met je mee en help je met het bereiken van je doel.

Internetdiensten van A tot Z

De afgelopen 15 jaar ben ik als eigenaar van een e-commerce onderneming ontelbaar veel aspecten tegen gekomen die te maken hebben met het runnen van een online business. Dat varieert van logo-ontwerp, het begrijpen van Google Analytics, het installeren van tracking scripts, tot aan het correct en efficiënt opzetten van een productdatabase en het schrijven van goede SEO teksten.

Ik weet welke software je het beste kan gebruiken en kan je ook vertellen welke kleuren het beste zijn voor je Call To Action knoppen.

Je krijgt van mij hands-on advies over zoekmachine optimalisatie, reclame maken op internet, hoe je een webwinkel kan beginnen en alles wat hier mee te maken heeft. Ik vertel je waarom jouw website verbeterd kan worden en of het zin heeft om Google Adwords te gaan of te blijven gebruiken.

Ik richt mij vooral op wat jij wil en hou daarbij rekening met alle technische vereisten.

Oké, hoe verder?

Ik hou van een no-nonsens aanpak. En van goede koffie.

Stuur mij een berichtje met info en ik neem snel contact op. Ik geef je per omgaande antwoorden waar je op zit te wachten en maak vervolgens graag een afspraak met je.

Zij gingen je voor

Bouwmarkt Schoonoord logo.
De beste Rollator logo.
Multi Gym Schoonebeek logo.
Top of the Hill Productions logo
Autorijschool Zuidenveld logo.
Patizon logo.
Was in Sleen logo.
Thermokleding logo.

North Sea Jazz Festival | Grolsch | Phillips | iTonic | De Kibbelhof | Top Of The Hill Productions | Odlo Sportswear | Frits van Eldik Fotografie | De Kibbelhoeve | Racing Holland | Jazz London | RaceReport Formule 1 Magazine | Bouwmarkt Schoonoord | Was In Sleen | Springveer IT | Matterhorn B.V.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Recent Werk

Multi Gym Schoonebeek website

Redesign Multi Gym Schoonebeek

Bouwmarkt Schoonoord website.

Design Bouwmarkt Schoonoord

De Kibbelhof website

Fotografie en Redesign De Kibbelhof

Was In Sleen website

Social Media Onderhoud Was In Sleen

Laat mij je helpen

Trail Magic
Sideriusstraat 8 | 7841 KA Sleen
K.v.K. 80525059

WhatsApp: +31(0)610634633